06-01-2022, 01:24 AM
(Son Düzenleme: 06-13-2022, 10:25 AM, Düzenleyen: RasitTunca.)
Ey mehdi Cemaati, Sen Rabbim der el acarsin, oysaki Rab, terbiyet görevini ebeveyninize vermiş, Anne ve Baba ve anne ve babadan başka daha güzel terbiyet edici Rabmi, mürebbi mi olur ki, siz göklerde semalarda Rab ararsiniz. oysaki isa ben öksüz kalmam, sen babamsin diyor, isa anlamişda havarilerimi anlamamiş bunu acaba desek yani. Rab babamiz anamiz demekmiş, oysaki hiristiyanligin bugün bunu ne hale soktugu ortada, oysaki o dediki, Annem ve babamdir rabbim dedi, terbiyet edici himaye edicim dedi. ve o biliyorki, mehdi onun babasi, ve diyorki cabuk ol gelde anlasinlar seni, beni anlamdilar, ve etrafimi sardilar, yetiş kurtar beni diyor. ve evet Anne babamiz Rabdir amma, elbet Allah ne yerdedir, ne gökte, mümin kulun kalbindedir kalbinde. öyleyse birde Ademe ruhundan üfleyen Rab varki, işde bizler hepimiz ne ondan ayriyiz, ne ondan gayriyiz.
----------oOo----------
Rabbim mehdi cemaatini onlardan ayri ve gayri olmayan Rabbe iman edenlerden eylesin.
----------oOo----------
Kar©glan
Başağaçlı Raşit Tunca
Schrems, 07.12.2014 Çarşamba
Original Kar © glan
----------oOo----------
Rabbim mehdi cemaatini onlardan ayri ve gayri olmayan Rabbe iman edenlerden eylesin.
----------oOo----------
Kar©glan
Başağaçlı Raşit Tunca
Schrems, 07.12.2014 Çarşamba
Original Kar © glan