Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.99/5 - 370 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Başağaçlı Raşit Tunca - Karoglan Hoca'nın Sözleri Özdeyişleri TEXT Halinde
Ey mehdi Cemaati, Sen Rabbim der el acarsin, oysaki Rab, terbiyet görevini ebeveyninize vermiş, Anne ve Baba ve anne ve babadan başka daha güzel terbiyet edici Rabmi, mürebbi mi olur ki, siz göklerde semalarda Rab ararsiniz. oysaki isa ben öksüz kalmam, sen babamsin diyor, isa anlamişda havarilerimi anlamamiş bunu acaba desek yani. Rab babamiz anamiz demekmiş, oysaki hiristiyanligin bugün bunu ne hale soktugu ortada, oysaki o dediki, Annem ve babamdir rabbim dedi, terbiyet edici himaye edicim dedi. ve o biliyorki, mehdi onun babasi, ve diyorki cabuk ol gelde anlasinlar seni, beni anlamdilar, ve etrafimi sardilar, yetiş kurtar beni diyor. ve evet Anne babamiz Rabdir amma, elbet Allah ne yerdedir, ne gökte, mümin kulun kalbindedir kalbinde. öyleyse birde Ademe ruhundan üfleyen Rab varki, işde bizler hepimiz ne ondan ayriyiz, ne ondan gayriyiz.

----------oOo----------

Rabbim mehdi cemaatini onlardan ayri ve gayri olmayan Rabbe iman edenlerden eylesin.

----------oOo----------

Kar©glan

Başağaçlı Raşit Tunca

Schrems, 07.12.2014 Çarşamba

Original Kar © glan

Signing of RasitTunca

Kar©glan Başağaçlı Raşit Tunca
Smileys-2

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Başağaçlı Raşit Tunca - Karoglan Hoca'nın Sözleri Özdeyişleri TEXT Halinde - Yazar: RasitTunca - 06-01-2022, 01:24 AM

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
RasitTunca-1 Başağaçlı Raşit Tunca’nın Sözleri Özdeyişleri TEXT Halinde 4.Bölüm RasitTunca 6 11,661 07-24-2023, 09:17 AM
Son Yorum: RasitTunca
RasitTunca-1 Başağaçlı Raşit Tunca’nın Sözleri Özdeyişleri TEXT Halinde 3.Bölüm RasitTunca 0 7,937 06-13-2022, 10:38 AM
RasitTunca-1 Başağaçlı Raşit Tunca’nın Sözleri Özdeyişleri TEXT Halinde 2.Bölüm RasitTunca 0 6,670 06-13-2022, 10:37 AM
RasitTunca-1 Başağaçlı Raşit Tunca’nın Sözleri Özdeyişleri TEXT Halinde 1.Bölüm RasitTunca 0 4,535 06-13-2022, 10:35 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi